Du kan sikre dig en kompensation ved et forsinket fly

Du kan sikre dig en kompensation ved et forsinket fly

Jeg havde som mange andre udlevet drømmen og backpacket i det fjerne Østen. Men selv den slags fantastiske oplevelser får en ende, og jeg må indrømme, at jeg på alle måder så frem til at komme til et sted, hvor der hele tiden var rindende vand og elektricitet. Jeg var træt, og nu var jeg egentlig helt klar til at komme hjem. Men det var flyet så ikke, for det var forsinket.

En meget lang ventetid i en lufthavn

Ikke kun skulle jeg vente på flyet, jeg skulle også finde ud af at blive ombooket til mit andet fly til København, for jeg kunne ikke længere nå det, der var planlagt til turen hjem. En rigtig ærgerlig måde at afslutte en ellers helt perfekt rejse på, men der var ikke andet for end at forberede mig på at vente og give besked til dem, der kom for at hente mig i lufthavnen derhjemme.

Jeg fik givet besked, og en af dem var så praktisk at fortælle mig, at jeg da kunne bruge min ventetid på at søge om en kompensation, nu hvor mit fly var forsinket. Han havde selv stået i samme situation for kort tid siden, og han havde med succes brugt https://skyhelp.dk/.

Det er nemt, og du får hurtigt pengene

Jeg havde jo intet at miste, og efter at have brugt alle de penge, jeg havde, så ville det bestemt gøre en forskel bare at have lidt på kistebunden, inden jeg kunne begynde på arbejde igen, og indtil der kom løn ind på kontoen.

Det var nemt nok at søge om det, må jeg sige, og jeg var meget imponeret over, hvor professionelle de virkede. Deres arbejdsindsats var tilsvarende imponerende, for jeg var knap nok landet i København, før jeg havde fået en kompensation, og der var penge på vej til min konto.

Comments are closed.