Inspiration: 3 tips til lækkert hår

Inspiration: 3 tips til lækkert hår

Hårpleje er meget mere end at lade det vokse ud og klippe det til. Det handler om kontinuerligt at pleje det, således at glans, spidser og farve bliver velbevaret på smukkeste vis. Ligeledes vil god pleje af håret holde det fra at blive knastørt ganske hurtigt, hvilket heller ikke er ønskværdigt, hvis det skulle ske. Dermed er der også mange produkter og mange måder at pleje sit hår på. 3 af disse kigger vi lidt nærmere på her. Alle tips er lånt fra denne blog om hårpleje til kvinder, men også skægpleje til mænd.

 

Blødere og mindre tørt hår

Dårlige hårdage kan ske for hvem som helst. Selvom folk omkring os måske ikke ligger mærke til det, så er vi ikke selv i tvivl om, når vi har stået og kæmpet foran spejlet for at få håret til at sidde bare nogenlunde. Og man ved det, så snart man vågner – at det bare bliver en dårlig hårdag. Disse dage kan du dog reducere. Ofte er dårlige hårdage et resultat af alt for tørt hår og hår, som ikke er blødt nok.

 

Dette kan du komme til livs med bestemte shampooer, som plejer håret. Der er ganske enkelt nogle produkter, som er ganske overlegne i forhold til dem, som man ser promoveret i TV. Det kunne eksempelvis være Redken All Soft shampoo.

 

Daglig mirakelkur mod uregerligt hår

Lidt i tråd med forslaget fra før er der jo mange produkter, som kan holde håret flot og fint. Men hvor tippet før omhandlede at holde det blødt og ikke for tørt, så handler dette tip om at gøre håret mere modstandsdygtigt over for skader og kruser. For hvor shampoo ikke bør bruges hver dag, så kan denne olie være med til at bevare skønheden i dit hår på en anden måde.

 

Ved at smøre arganolie ind i håret, så modstår håret i højere grad de udfordringer, som det til dagligt møder. Ligeledes fremstår det væsentligt mere skinnende igen, og det er dermed ganske effektivt.

 

En til mændene: få friskere skæg

Er du mand? Og render du stolt rundt med et fuldskæg? Så kender du med garanti til, hvordan skæg opfanger masser af snask, snavs og dårlige lugte i løbet af en dag. Det er i sagens natur svært at undgå, men der er heldigvis en løsning, som består af skægolie. Skægolien er med til at give skægget en friskere duft, et pænere og mere redeligt udseende, ligesom at huden under skægget også bliver næret. Det er vigtigt, men desværre glemmer mange dette. Så husk skægolien, gutter!

Comments are closed.