Jeg bliver sur, når flyet er forsinket

Jeg bliver sur, når flyet er forsinket

Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste. Jeg kan se de andre passagerers frustrationer lyse ud af dem, og jeg kan også høre deres vrede på alverdens sprog. At det også sker oftere, end du skulle tro, det gør det bare endnu værre, og jeg synes nu ikke, jeg er mere forfulgt af uheld end gennemsnittet.

Mulighederne er begrænsede

Selvom du har travlt og gerne vil videre, så er det ikke altid, at pengene er til bare at købe en anden billet hos et andet firma. Der er også en risiko for, at du ikke kan få et direkte fly og derfor skal mellemlande et eller andet sted langt væk. Det er heller ikke altid til at vide, hvor længe du skal vente på dit fly. Det kan være kort tid, men det kan også være utallige timer. Uvidenheden oveni er næsten det værste.

Men jeg har fundet et trick, jeg gerne vil give videre. Du kan nemlig hyre et firma, der hjælper dig i de situationer, hvor dit fly er forsinket, men også hvis det er aflyst eller overbooket. Jeg har brugt det samme firma et stykke tid med succes, og det betyder, at jeg får noget økonomisk ud af situationen hver eneste gang.

Det er rigtig nemt

Jeg valgte dette firma i sin tid, fordi deres pris for arbejdet var lavere end alle de andres. Og jeg kan ikke sætte en finger på deres indsats for min erstatning ved flyforsinkelse. Der er altid hurtigt svar fra dem, lige meget hvornår på året det måtte være, og erstatningen kommer prompte, når de er færdige med sagen. Normalt ikke noget, de bruger lang tid på længere.

Ja jeg hader stadig, når mit fly er forsinket, for hvem gør ikke det, men i det mindste får jeg hjælp til at få noget ud af det, og det er en trøst.

Comments are closed.