Klokken er altid fem et eller andet sted

Klokken er altid fem et eller andet sted

Noget, de fleste bruger som en undskyldning for at tage en drink af en eller anden slags, men ikke jeg. Her er det tiden til te, og der kan den sætning bruges på helt samme måde, mener jeg. Te er den drik, jeg foretrækker. Helst varm, men en god og hjemmelavet iste er også god. Det skal bare ikke være den kunstige med alt for meget sukker, som findes på køl rundt omkring.

God te smager bedre

Som med alt andet, så er kvalitet bare bedre, når det kommer til smagen. Der er en rigtig stor forskel, som de fleste bliver overraskede over, når de prøver den gode te, frem for den de fleste desværre drikker i hverdagen, uden at vide at der findes en god og ægte udgave derude. Det er om at finde et godt tehus, du har tillid til og så finde den eller de slags te, du bedst kan lide.

For mig er det sort te. Det smager mig bedst, men det er heldigvis en smagssag. Jeg er til dem, der er ren sort, men også dem, der får en snert af frugt eller blomster. Jeg prøver gerne noget nyt, for her er et stort udvalg, men jeg har nu også mine favoritter.

Der er kun god te her

Men det bedste er, at jeg endnu ikke har fået en te herfra, der ikke er god. Det er altid god kvalitet, og det er altid god smag. Det har kun fået min glæde for te og kærlighed til samme til at vokse rigtig meget.

Prøv en god te selv. Du vil blive overrasket over den gode smag, og du vil blive overrasket over, at den gode te ikke koster mere, end den gør. Det kan ikke svare sig at lade være med den gode smag.

Comments are closed.