Lydbøger fra Politikenbooks – når du er ordblind, men elsker at læse

Lydbøger fra Politikenbooks – når du er ordblind, men elsker at læse

Selv om jeg er ordblind, har jeg altid holdt af bøger. Det tager selvsagt bare en krig for mig at komme igennem dem, men jeg elsker fortællingerne og de billeder, de skaber i mit hoved. Jeg er især glad for kriminal gysere, gådefulde plots, og historiske bøger om politiske rænkespil – for eksempel romaner og biografier om spioner. John Le Carre er blandt mine yndlings forfattere, men jeg er desværre ofte nødsaget til at holde inde med læsningen midt i en af hans murstens romaner, simpelt hen fordi jeg blev alt for træt i hovedet – det går jo, som nævnt, lidt langsomt for mig at tygge mig igennem en hel bog.

Lydbøger – også til ordblinde læseheste

Eller måske skulle jeg rettere sige ”blev”. For nu har jeg fundet en måde, hvorpå jeg kan nyde læssevis af bøger – uanset tykkelse – uden at blive træt, og helt uden at bogstaverne forvandler sig til myrer (som de gør for Ivan Olsen i ”Gummitarzan”). Jeg henter ganske enkelt de bøger, jeg ønsker at fordybe mig i, som lydbøger!

Med mit Politikenbooks abonnement kan jeg nemt få adgang til alle de bøger, jeg kunne ønske mig at ”læse”. Bøgerne er indtalt af dygtige oplæsere eller skuespillere, og i høj lydkvalitet oven i købet. Det er en fornøjelse at lytte til lydbøger fra Politikenbooks på hovedtelefoner via min smartphone eller over anlægget derhjemme, mens jeg for eksempel går og gør rent.

De billeder, en lydbog skaber i hovedet, er lige så stærke som dem, som fremkommer, når man læser en bog. Jeg slipper for hovedpine, træthed og flimren for øjnene. Og samtidig kan jeg lave alt muligt, imens jeg lytter til mine lydbøger: Ordne have, rydde op, gøre rent, eller endda køre bil. Jeg kan på det varmeste anbefale Politikenbooks fremragende lydbøger til ordblinde!

Comments are closed.